Hester van Gelder

Welkom bij Hester Ruimt Op!

Mijn naam is Hester van Gelder, ik ben bijna 25 jaar getrouwd en heb een zoon, twee dochters en de liefste hond van de wereld, Charlie een labradoodle.

Ik heb luxe producten, cosmetica en sieraden verkocht maar heb de afgelopen jaren bewust gekozen om thuis te blijven om onze kinderen te zien opgroeien, te helpen en er vooral altijd voor ze te zijn. Buiten het koken heb ik de laatste jaren eigenlijk een grote hobby en dat is de spullen van onszelf, mijn familie en vrienden verkopen op Marktplaats. Ik ben al ruim 14 jaar actief op Marktplaats en andere internationale sites zoals Vestiaire, Rebelle, The Next Closet en Vinted. Regelmatig vroegen mijn vrienden waarom ik van mijn hobby geen bedrijf ging maken.  Inmiddels studeren de kinderen en heb ik weer wat meer tijd voor mezelf gekregen. Ik sport vaker maar had toch de behoefte wat meer te willen doen, iets wat ik leuk vond en waar ik ook anderen mee kon helpen. Vrienden en kennissen om mij heen gooien of geven vaak hun kleding en tassen weg terwijl ze hadden het liever hadden willen verkopen. Maar ze hebben vaak geen zin of tijd om dat te doen.

Je snapt het inmiddels,  ik heb besloten om de stoute schoenen aan te trekken en aan mijn beginnend bedrijf en website te werken. Inmiddels ben ik ontzettend trots dat ik live ben  en klaar sta om je te helpen met opruimen. Ik ontzorg je volledig en kosteloos, als je in de buurt woont haal ik het op, zo niet dan kan je het gratis versturen zodat je gelijk van je spullen af bent, weer wat ruimte hebt en wat kan bijverdienen. Binnen een week mail ik je een overzichtelijke lijst met de verwachte opbrengst. Ik fotografeer, maak de juiste teksten, en zet het afhankelijk van het merk op de juiste website(s) online. Ik onderhandel met kopers en zorg dat er betaald wordt. Elke eerste maandag van de maand ontvang je een overzicht wat er verkocht is en dezelfde week betaal ik jou uit tot maximaal 80% van de opbrengst. Wat na 6 maanden niet  verkocht wordt kan je retour krijgen, wanneer je dat niet wilt, doneer ik het aan de kledingbank in Amstelveen. Wanneer je direct wilt beginnen of meer vragen hebt kan je hier contact met me opnemen of chat, app, bel met mij.