Hester van Gelder

Welkom bij Hester Ruimt Op!

Mijn naam is Hester van Gelder, ik ben bijna 25 jaar getrouwd en heb een zoon, 2 dochters en de liefste hond van de wereld, Charlie een labradoodle.

Ik heb vroeger luxe producten, cosmetica en sieraden verkocht maar heb de afgelopen jaren bewust gekozen om thuis te blijven om onze kinderen te zien opgroeien, te helpen en er vooral altijd voor ze te zijn. Buiten het koken heb ik de laatste jaren eigenlijk een grote hobby en dat is de spullen van onszelf, mijn familie en vrienden verkopen op Marktplaats. Ik ben al ruim 11 jaar actief op Marktplaats en andere websites. Regelmatig vroegen mijn vrienden waarom ik van mijn hobby geen bedrijf ging maken.  Inmiddels studeren de kinderen en heb ik weer wat meer tijd voor mezelf gekregen. Ik sport vaker maar had toch de behoefte wat meer te willen doen, iets wat ik leuk vond en waar ik ook anderen mee kon helpen. Het blijkt dat vrienden en kennissen om mij heen vaak hun spullen onnodig weggooien of tegen hun zin weggeven. Ze hadden het liever willen verkopen, maar hadden geen zin of tijd om dat te doen.

Je snapt het inmiddels,  ik heb een paar maanden geleden besloten om de stoute schoenen aan te trekken en aan mijn bedrijf en website te werken. Inmiddels ben ik ontzettend trots dat ik live ben  en klaar sta om je te helpen met opruimen. Ik ontzorg je volledig en kosteloos, als je in de buurt woont haal ik het op, zo niet dan kan je het versturen, zodat je gelijk van je spullen af bent, weer wat ruimte hebt en wat kan bijverdienen. Pas als we het eens zijn over de prijs waarvoor het minimaal verkocht moet worden ga ik echt voor je aan de slag. Ik fotografeer, maak de juiste teksten, en zet het online. Ik onderhandel met kopers en zorg dat er betaald wordt. Elke maand betaal ik jou automatisch tot maximaal 80% uit van wat er verkocht is. Wat na 6 maanden niet  verkocht wordt kan je tegen een kleine vergoeding terug vragen, wanneer je dat niet doet laten we het opkopen, waarvan ik de helft van de opbrengst uit jouw naam aan een goed doel zal schenken. Wanneer je direct wilt beginnen of meer vragen hebt kan je hier contact met me opnemen.